Naša jedina i neponovljiva predsjednica: Kolinda Grabar Kitarović

ograda,bijela kuća,kolinda,predsjednica
Foto i tekst:Anita Palada

Ma evo kako okrenija da okrenija,  koji kod portal ili mrižu  otvorija , glavna faca je naša predsjednica Kolinda. Ma vrtin, čitan i pitan se koga su je se vraga vako  nadovezali,  pa nije bidna žena kriva da njezino radno misto zahtijeva stalna putovanja,  pa makar to bila i daleka  Amerika. Ma daleka, opet kako za koga. Ko je kriv našin Hrvatima da tako lipu zemlju ne mogu vidit ni na televiziju,  jerbo da su lipo pošteno radili i  pristojbu   HRT-u platili, barba Hanžeković  in ne bi  ovršija račune i mogli bi   lipo gledat televiziju i kupit toliko željenu one-way kartu  do Amerike,  ali kvraguc triba još dat pinez i za vizu i još se do  Bile kuće dovuć  i tamo selfije činit. Ma puno je to pinez, mi Hrvati to niti znamo niti možemo.

Ali fala ti Bože, da mi Rvatine imamo ko će nas u svitu pristavljat. Imamo predsjednicu!!!!!!!! Svitska žena, nema šta,  naučila se ona već po Americi vozit, ali srića ne samo ona,  naučila je  i svoga  Jakova, a nama Rvatima je  najvažnije da nas ima ko vozat i zato prisidnice naša samo  nas ti nastavi  vozat kako si naumila.

Ma je da je ona svitska žena, ma znate nismo ni mi Hrvati   toliko ludi koliko bi ona tila da jesmo jer  bi drugačije bila puno prirodnija, mudrija  i poniznija svome narodu koji je od one svoje bokun crkavice  rani i oblači. A  bome oblači se lipo, svaki dan je u niku novu veštu s potpison nikoga našega dizajnera, a sad jon je ima bit, kako novine pišu, malo i  dodija,  pa je poletila priko bare napunit ormar novin komadima  s potpison nikoga novoga super lika.  Triba istaknit svoju lipu figuru koju  je istesala lipin bokunima koju jon je Rvacki narod pripremija, ono onda kad je službeno sa svojin savitnicima boravila u Koprivnicu, Split, Dubrovniku…. , a radi puste brige za svoj  narod i   ured  primištala, a naši Rvati  ka pravi domaćini sladili su je najlipjin delicijan. E, a morali su prisidnicu tetošit jer kako bi ona bidna drugačije imala snage  o njima brinit i svaku malo ured primištat i nakon svega toga još u Amerike poletiti i slikat se isprid  one lipe Bile kuće od koje je samo ograda dilila i u koju će se još malo uselit njezin novopečeni  prijatej Trump i njegova svita.

Nije se ovi put javila svojoj velikoj prijatejici Hillary jer ona sad i nije baš ništo raspoložena za čakulu i šoping jer  bidnu je veliki jad zadesija. Nakon  šta je izgubila već dobivene izbore, ne izlazi iz one malo manje lipe kuće nego u koju se planirala uselit.  E pa to je malo ubilo i našu prisidnicu jer računala je  da će se ona i njezina prijatejica onako svitski  obučene i dotjerane  družit  i grijat  uz  vatricu iz onega  lipega kamina,  a ne da će ovako  na ledu morat stat isprid Bile kuće i molit prolaznike da je slikaju i da s njon malo pročakulaju.

Kad je naša jadna prisidnica vidila da je vrag odnija šalu i da je Amerikanci puno ne obadaju i da će se isprid te američke kuće samo smrznit  brzo je donila odluku, spakirala je kufere  i vratila svome  narodu Rvackome jer sitila se da su je lipo tetošili od početka  i da joj s njima nije  falilo ni tičjega mlika i da na njih uvik može računat kad se  nađe u nevoji.

Oni će joj  i dalje omogućit da nosi  lipe vešte, osigurat  će joj  lipi tepli ured di god zaželi  i na stol stavit puno lipe spize. Lipa spiza osin šta će joj dat lipi  ten na obraze i bujni dekolte uticat će i na  lipotu ruk i očiju jerbo  rukama  i otvorenin dlanovima mora stalno   lamatat po televiziji  i uvjeravat  Hrvate da je  ona iskrena i  otvorena  i predsjednica cile nacije, a  lipota njezinih očiju i dugih trepavica  neophodna je svim Rvatima   jer  mora bit u stanju  pročitat sve šta joj je na kartu napisano.

Ne može ona  sastavljat rečenice  iz glave, pa zamisli da falije ili štogod pobrka,  ko bi od sramote drugi put prid svit izaša, a  nije to njezin nivo. Veliki je napor   na to sve mislit i  zato triba papat raznovrsnu spizu punu  vitamina , minerala i masnih kiselina, naročito omege  3 koja uvelike poboljšava  rad mozga,  koje   fala Bogu  ima   u  lososu kojega  joj njezini   Rvati redovito   nabavljaju   i to ne na kile nego na tone.

Neka, sve za našu prisidnicu, ona nas u svitu predstavlja,  pati se isprid Bile kuće radi nas i našega spasenja i   kraj ograde od te kuće se  na onu ledenicu mora slikavat. Ona je glas naroda Rvackoga, a  vi Hrvati dogovorite se više  ko će vas u svitu  predstavljat i kome ćete delicije spremat. Mi  imamo predsjednicu!!!!!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s